+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al

Cfare mund te vizitosh per 4 dite në Cappadocia (Kapadokia), Turqi

|Comments are Off
Kontaktoni me konsuletet e turizmit per te marre paketen tuaj te personalizuar per Cappadocia. Program i sugjeruar per kete udhetim: (te gjitha udhetimet opsionale te permenduar me poshte mund t’i rezervoni direkt ne agjensi per te shmangur rradhet e gjata) Dita e Parë: Nisja nga...

Cfare mund te vizitosh per 4 dite në Pragë, Ceki?

|Comments are Off
Kontaktoni me konsuletet e turizmit per te marre paketen tuaj te personalizuar per Prage.  Vendet e sugjeruara per te vizituar ne Prage: Kalaja e Pragës Kalaja e Pragës konsiderohet si një nga kalatë më të mëdha në botë. Ajo është 570 metra e gjatë dhe 130 metra e gjerë. Ësht...