+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Vendndodhja: VOSKOPOJË – KORCË
Çmimi: 15 €
Rezervoni tani!

Datat e nisjeve :

►DHJETOR: 10, 11, 17, 18, 24, 25.

►JANAR:  1, 2, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.

►SHKURT: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26.

 

Programi :

Dita 1 :

Nisja nga Tirana në orën 06:00. Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë.
Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës.
Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë.

Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Elbasan dhe Tirane në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

Në Çmim Përfshihet : 

  • Transporti me automjet komod
  • Shoqërues shqiptar

Në Çmim nuk Përfshihet : 

  • Dreka

 

 

SHËNIM

► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESA E PLOTE.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA AGJENISA , KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA  KLIENTI , PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
2 – 9.99 VJEC 15 % ULJE .
MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .