+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Vendndodhja: Maqedoni, Mavrovë
Çmimi: 20 €
Rezervoni tani!

Datat e Nisjeve : 

►DHJETOR: 10, 11, 17, 18, 24, 25.

►JANAR:  1, 2, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.

►SHKURT: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26.

Programi : 

Dita 1 : 

-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 . Do te vazhdojme udhetimin tone drejt doganes se Qafe Thanes ku do te bejme nje ndalese per pushim te shkurter ne zonen e Librazhdit.

Pas procedurave doganore vazhdojme udhetimin drejt Parkut Kombetar te Mavroves.Qendrimi i lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh qe Mavrova ofron.Shoqeruesi jone mund t’ju ofroje asistence dhe sugjerime per personat qe duan te mesojne te skijojne .Konsumimi i drekes ne menyre individuale  ne restorantet e zones (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guides nese e deshironi ).Nisja nga Mavrova per ne Tirane pasdite.  Kthimi ne Tirane dhe Durres ne darke me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

Fundi i sherbimit tone.

Në Çmim Përfshihet : 

  • Transporti me automjet komod
  • Shoqërues shqiptar

Në Çmim nuk Përfshihet : 

  • Dreka
  • Bileta e teleferikut
  • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet

 

 

SHËNIM

► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESA E PLOTE.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA AGJENISA , KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA  KLIENTI , PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

 

TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
2 – 9.99 VJEC 15 % ULJE .
MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .