+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Vendndodhja: Kolashin, Mal i Zi
Çmimi: 20 €
Rezervoni tani!

Datat e Niseve : 

►DHJETOR: 10, 11, 17, 18, 24, 25.

►JANAR:  1, 2, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.

►SHKURT: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26.

Programi : 

Dita 1 : 

Nisja nga Tirana ne oren 06:30 . Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit per ne Kolashin. Mberritja ne Kolashin rreth ores 11:00 – 11:30 dhe qendrimi ne Kolashin perafersisht 3 ore.Nisja per ne kthim pas drekes.

Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.

Në Çmim Përfshihet : 

  • Transporti me automjet komod
  • Shoqërues shqiptar

Në Çmim nuk Përfshihet : 

  • Dreka
  • Bileta e teleferikut
  • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet

 

 

SHËNIM

► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESA E PLOTE.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA AGJENISA , KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA  KLIENTI , PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

 

 

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

 

TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
2 – 9.99 VJEC 15 % ULJE .
MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .