+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Kohëzgjatja: 1 Ditë
Vendndodhja: Brezovice, Kosovë
Çmimi: 25 €
Rezervoni tani!

Datat e Nisjeve : 

►SHKURT:  11, 12, 18,19, 25,26.

Programi :

Dita 1 : 

Nisja nga Tirana ne oren 06:30. Vazhdimi i udhetimit per ne Kosove nga dogana e Morines.
Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe. Nisemi drejt  Brezovices. Qendrim i lire, Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale (nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi).

Nisemi per ne qytetin e Prizrenit. Ndalese e shkurter ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit.

kthimi per ne Tirane pasdite.

Mberritja ne Tirane, Durres ne mbremje.

Fundi i sherbimit tone!

 

Në Çmim Përfshihet : 

  • Transporti me automjet komod
  • Shoqërues shqiptar

Në Çmim nuk Përfshihet : 

  • Dreka
  • Bileta e teleferikut
  • Pajisjet e skive
  • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
  • Taksa turistike e hyrjes në Brezovicë, 1 EUR/p

 

 

SHËNIM

► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESA E PLOTE.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA AGJENISA , KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT NGA  KLIENTI , PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

►NE RAST SE NUK MUND TE KALOHET DITEN E PARE RRUGA PER TE SHKUAR NE BREZOVICE DO TE BEHET NDRYSHIM ITINERARI: DO TE BEHET NDALESA NE PREVALLE.

 

 

TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
2 – 9.99 VJEC 15 % ULJE .
MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .