+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Vendndodhja: Riviera Olimpike, Greqi
Available Seat: 40
Çmimi: €133
Rezervoni tani!
🗓️ Nisja më 19 dhe 23 Maj.
☀️ Hotel Regina Mare 3* BB –
4 Ditë nga €133,
5 Ditë nga €159,
8 Ditë nga €237
☀️ Hotel Olympian Bay Grand Resort 4* HB –
4 Ditë nga €209,
5 Ditë nga €192,
8 Ditë nga €346
☀️ Hotel Olympus Thea Boutique 5* AI –
4 Ditë nga €197,
5 Ditë nga €243,
8 Ditë nga €384.
☀️ Hotel Cronwell Platamon Resort 5* AI –
4 Ditë nga €315,
5 Ditë nga €401,
8 Ditë nga €661
🛑KUJDES : Çmimet fillojnë nga shifrat e mësipërme dhe janë te ndryshme në data të ndryshme.
🛑Transport me Autobus i Garantuar gjatë gjithë Sezonit.
➡️ Në Çmim perfshihet : ⬅️
👉Akomodimi ne hotel BB (me Mëngjese) ose HB, (me Mëngjese, dhe Darka) ose AI, (All Inclusive në Hotel, Mëngjese, Dreka, Darka dhe Pije)
👉Transportin me Autobus.
❌Në pagesë nuk janë përfshirë:❌
👉 Gjithshka që nuk është përmendur në këtë ofertë