+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Vendndodhja: Parga, Preveza, Greqi
Available Seat: 40
Çmimi: 175€
Rezervoni tani!
💥 Pushime në Plazh në Parga – Preveza 💥
🗓️Nisja më 16 dhe 19 Maj. Transporti me Autobus i përfshirë.
☀️ Hotel Valtos Beach 3* BB – 4 Ditë nga €175, 5 Ditë nga €240, 8 Ditë nga €383
☀️ Hotel Sivota Diamond 5* BB – 4 Ditë nga €237, 5 Ditë nga €300, 8 Ditë nga €489
☀️ Lichnos Beach Hotel and Suites 5* HB – 4 Ditë nga €324, 5 Ditë nga €457, 8 Ditë nga €765
☀️ Hotel Marbella Elix 5* HB – 4 Ditë nga €356, 5 Ditë nga €459, 8 Ditë nga €768
🛑KUJDES : Çmimet fillojnë nga shifrat e mësipërme dhe janë te ndryshme në data të ndryshme.
🛑Transport me Autobus i Garantuar gjatë gjithë Sezonit.
➡️ Në Çmim perfshihet : ⬅️
👉Akomodimi ne hotel BB (me Mëngjese) ose HB, (me Mëngjese, dhe Darka)
👉Transportin me Autobus
❌Në pagesë nuk janë përfshirë:❌
👉 Gjithshka që nuk është përmendur në këtë ofertë