+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al
Vendndodhja: Halkidiki , Greqi
Available Seat: 40
Çmimi: 188€
Rezervoni tani!
💥Pushime në Plazh në Halkidiki 💥
🗓️ Nisja më 19 dhe 23 Maj.
☀️ Hotel Kriopigi 3* BB –
4 Ditë nga €125,
5 Ditë nga €148,
8 Ditë nga €218
☀️ Hotel Possidi Holidays 4* HB –
4 Ditë nga €188,
5 Ditë nga €232,
8 Ditë nga €365
☀️ Hotel Xenios Anastasia Resort and SPA 5* HB –
4 Ditë nga €221,
5 Ditë nga €255,
8 Ditë nga €421
☀️ Hotel Tui Blu Lagoon Princess 5* AI –
4 Ditë nga €453,
5 Ditë nga €585,
8 Ditë nga €983
🛑KUJDES :Çmimet fillojnë nga shifrat e mësipërme dhe janë te ndryshme në data të ndryshme.
🛑Transport me Autobus i Garantuar gjatë gjithë Sezonit.
➡️ Në Çmim perfshihet : ⬅️
👉Akomodimi ne hotel BB (me Mëngjese) ose HB, (me Mëngjese, dhe Darka) ose AI, (All Inclusive në Hotel, Mëngjese, Dreka, Darka dhe Pije)
👉Transportin me Autobus.
❌Në pagesë nuk janë përfshirë:❌
👉 Gjithshka që nuk është përmendur në këtë ofertë