+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al

BREGDETI DALMAT

25 Nov 2022 - 28 Nov 2022
    DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan,...
Rezervoni tani!
139€

ZAGREB, SARAJEVË

25 Nov 2022 - 28 Nov 2022
  Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë...
Rezervoni tani!
149 €

UDHËTIM NË DETIN E ZI

24 Nov 2022 - 29 Nov 2022
DETAJET E TURIT Dita e Parë. Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Shkup dhe pushim...
Rezervoni tani!
219 €

VJESHTË NË BUDAPEST

20 Oct 2022 - 23 Oct 2022
NISJA DESTINACIONI DATA ORA NISJES ORA MBËRRITJES TIRNA BUDAPEST 20 Tetor 2022 17:50 19:15 BUDAPEST TIRANA 23 Tetor 2022 15:350 17:00 DETAJET E...
Rezervoni tani!
299 €

NAPOLI, SORRENTO, SALERNO

20 Oct 2022 - 23 Oct 2022
Nisja: 20-10-2022 Nisja: 27-10-2022 DETAJET E TURIT Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Bari. Nisja në orën 16.00. Mbrritja në Bari në orën...
Rezervoni tani!
299 €285 €

RIMINI, VERONA, VENECIE

04 Nov 2022 - 07 Nov 2022
  Nisja Destinacioni Data Ora Nisjes Ora Mbërritjes Tirana Venecia 04 NOV 2022 07:25 09:10 Rimini Tirana 07 NOV 2022 12:55 14:20 Nisja:...
Rezervoni tani!
329 €

VJESHTË NË VJENË

06 Oct 2022 - 09 Oct 2022
Nisja Destinacioni Data Orari Nisjes Orari i Mbërritjes Tirana Vienna 06 OCT 2022 07:10 0855 Vienna Tirana 09 OCT 2022 13:55 15:30 DATA TË TJERA...
Rezervoni tani!
409 €

FESTAT E NËNTORIT NË STAMBOLL

4 Ditë
    Nisja: 26-11-2022 Çmimi Total 618 €/ ÇIFTI Nisja: 27-11-2022 618 €/ ÇIFTI KUJDES:  Dhomat do merrem mbas ores 12:00. Nese dikush...
Rezervoni tani!
309 €