+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al

BREGDETI DALMAT

25 Nov 2022 - 28 Nov 2022
    DETAJET E TURIT Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan,...
Rezervoni tani!
139€

ZAGREB, SARAJEVË

25 Nov 2022 - 28 Nov 2022
  Dita e Parë: Nisja në oren 04:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë...
Rezervoni tani!
149 €

UDHËTIM NË DETIN E ZI

24 Nov 2022 - 29 Nov 2022
DETAJET E TURIT Dita e Parë. Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Shkup dhe pushim...
Rezervoni tani!
219 €

VJESHTË NË BUDAPEST

20 Oct 2022 - 23 Oct 2022
NISJA DESTINACIONI DATA ORA NISJES ORA MBËRRITJES TIRNA BUDAPEST 20 Tetor 2022 17:50 19:15 BUDAPEST TIRANA 23 Tetor 2022 15:350 17:00 DETAJET E...
Rezervoni tani!
299 €