+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al

Pushime në Plazh në Korfuz,

Pushime në Plazh në Korfuz, Nisja më 12 dhe 16 Maj. Hotel Hellinis 3* BB – 4 Ditë nga €112, 5 Ditë nga €136, 8 Ditë nga €208 Hotel Corfu...
Rezervoni tani!
165€

Pushime në Plazh në Parga – Preveza

Pushime në Plazh në Parga – Preveza Nisja më 16 dhe 19 Maj. Transporti me Autobus i përfshirë. Hotel Valtos Beach 3* BB – 4 Ditë n...
Rezervoni tani!
175€

Pushime në Plazh në Halkidiki

Pushime në Plazh në Halkidiki Nisja më 19 dhe 23 Maj. Hotel Kriopigi 3* BB – 4 Ditë nga €125, 5 Ditë nga €148, 8 Ditë nga €218 Hotel...
Rezervoni tani!
188€

Pushime në Plazh në Rivierën Olimpike

Nisja më 19 dhe 23 Maj. Hotel Regina Mare 3* BB – 4 Ditë nga €133, 5 Ditë nga €159, 8 Ditë nga €237 Hotel Olympian Bay Grand Resort 4* HB...
Rezervoni tani!
€133

Lefakada 4 Netë / 5 Ditë

4 Netë / 5 Ditë
Nisje 4, 11, 18 , 25 Qershor Çmimi 270 Euro 4 netë / 5 ditë HB   Nisje 2, 9, 16,Korrik Çmimi 338 Euro 4 netë / 5 ditë HB Nisje 23, 30 Korri...
Rezervoni tani!
270€

Lefakada 2 Netë / 3 Ditë

3 Ditë
► DITA PARË 28 – 29 Prill  – Nisja pas Pallati të Kulturës ( OPERA )  në orën 22:00 . Ndalesa të vogla rrugës për kufirin e Qafëbotës...
Rezervoni tani!
125