+355 69 91 81 262
rezervo@udhetime.com.al

Antalya Datat e Nisjes 2023

TIRANË – ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

Nisja nga  Tirana  ne ora  02:20

Qershor 2023Korrik 2023Gusht 2023Shtator 2023
06 Qershor01 Korrik01 Gusht02 Shtator
13 Qershor04 Korrik02 Gusht05 Shtator
17 Qershor05 Korrik05 Gusht06 Shtator
20 Qershor08 Korrik08 Gusht09 Shtator
21 Qershor11 Korrik09 Gusht12 Shtator
24 Qershor12 Korrik12 Gusht13 Shtator
27 Qershor15 Korrik15 Gusht16 Shtator
28 Qershor18 Korrik16 Gusht19 Shtator
19 Korrik19 Gusht
22 Korrik22 Gusht
25 Korrik23 Gusht
26 Korrik26 Gusht
29 Korrik29 Gusht
30 Gusht

ANTALYA – TIRANË

Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya

Nisja  nga Antalya  ne ora  00:25

Qershor 2023Korrik 2023Gusht 2023Shtator 2023
06 Qershor01 Korrik01 Gusht02 Shtator
13 Qershor04 Korrik02 Gusht05 Shtator
17 Qershor05 Korrik05 Gusht06 Shtator
20 Qershor08 Korrik08 Gusht09 Shtator
21 Qershor11 Korrik09 Gusht12 Shtator
24 Qershor12 Korrik12 Gusht13 Shtator
27 Qershor15 Korrik15 Gusht16 Shtator
28 Qershor18 Korrik16 Gusht19 Shtator
19 Korrik19 Gusht
22 Korrik22 Gusht
25 Korrik23 Gusht
26 Korrik26 Gusht
29 Korrik29 Gusht
30 Gusht

Kujdes: 
Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë të vlefshme për 6 muaj duke filluar nga dita e pare e hyrjes ne Stamboll.

Rreth Autorit